Menu

Corolla Touring Sports

 

Noua familie hibridă Toyota Corolla

Stilată, eficientă și spectaculoasă pe șosea, noua Corolla este un model pentru epoca modernă. Pentru prima data Toyota oferă paosibilitatea de a alege între două motoare hibride - un motor hibrid de 1,8 litri și un motor Hybrid Dynamic Force de 2,0 litri -Cu toate avantajele platformei Toyota New Global Architecture (TNGA), Corolla te invită într-o călătorie plină de energie.


Începutul unei noi ere incitante pentru cea mai bine vândută mașină din lume.
 
Cabina noului model Corolla a fost proiectată punându-se accentul pe confort. Scaunele sport te cuprind pentru a te susține cu fermitate, oferindu-ți confort în călătoriile lungi. Poziția șoferului a fost proiectată astfel încât să te simți cât mai natural posibil, ajutând la evitarea oboselii. Comutatoarele de pe volan pentru condus, comenzile pentru infotainment și audio îți permit să-ți ții mâinile în același loc, iar volanul încălzit îți menține mâinile calde în zilele friguroase.
 

Inteligentă și practică

Noua Corolla Touring Sports îți oferă spațiul de care ai nevoie, acolo unde ai nevoie. Pasagerii din spate se bucură de același confort ca persoanele din față. Toate obiectele vor încăpea în portbagajul său generos grație plăcii ajustabile, buzunarelor laterale practice și scaunelor ușor de pliat. Dacă trebuie să deschizi portbagajul cu mâinile ocupate, mișcă-ți piciorul sub bara de protecție din spate, portbagajul se deschide automat cu ajutorul senzorului de deschidere fără atingere.