Menu

Hilux

  • toyota hilux 2016 header tcm 3040 692266

 

Noul Hilux.  De neoprit din 1968.


Calitate, rezistenta, fiabilitate

Sasiul si caroseria noului Hilux au fost proiectate special pentru a asigura durabilitatea si fiabilitatea modelului, iar noul scut inferior ofera protectie de trei ori mai buna. Noul sasiu contribuie si la imbunatatirea confortului si a manevrabilitatii masinii, lucrand impreuna cu noul sistem de suspensie si noile cutii de viteza pentru a oferi cea mai buna experienta de condus.

Abilitati de pick-up imbunatatite

Munceste din greu si joaca-te din greu - Noul Hilux iti permite sa faci exact asta. Noua suspensie ofera confortul unui SUV premium combinat cu puterea de munca a unui pick-up. Acum poti incarca si tracta si mai mult, utilizand capabilitatile Noului Hilux - 3.2 tone capacitate de tractare si 1 tona capacitate de incarcare a benei de dimensiuni marite. 

Design de ultima generatie

Acesta este noul design Toyota, indraznet, plin de forme puternice si colturi ascutite ce reintaresc postura dura si rezistenta a Noului Hilux. Toate detaliile, de la grila frontala 3D la arcadele musculare ale aripilor, subliniaza designul orientat catre ideea de putere sofisticata.